Over ons

Circus Tico, een bron van bewondering en vermaak, vond zijn oorsprong op 5 april 2009, opgericht door Tim Vandenberghe. Onder zijn gepassioneerde leiderschap groeide Circus Tico uit tot het bedrijf dat het vandaag is, met onvergetelijke optredens en een erfenis van vermaak die tot de verbeelding spreekt.

In 2021 zette Tim een nieuw avontuur in gang, de circusbrouwerij, samen met Bert Deprez. Het combineren van deze nieuwe onderneming met het beheer van Circus Tico bleek een uitdaging. Als gevolg hiervan droeg Tim Vandenberghe de fakkel over aan Michael Lecluyse, die het stokje overnam en Circus Tico integreerde in de Gaverranch-familie.

Onze passie voor het circus gaat verder dan alleen optredens. Onze specialiteit ligt in het organiseren van circuskampen op locatie, waar jong en oud de kans krijgen om de magie van het circus zelf te ervaren. Bovendien hebben we een speciale gave om verjaardagsfeestjes en communiefeestjes een onvergetelijke touch te geven, waardoor deze momenten nog specialer worden.

Michael Lecluyse

Mijn naam is Michael Lecluyse, en ik ben 27 jaar en de trotse eigenaar van Circus Tico en de Gaverranch. Mijn reis begon meer dan 20 jaar geleden in de wereld van het circus, waar ik mijn vaardigheden heb ontwikkeld en me heb gespecialiseerd in vuurspuwen en steltlopen. Na een 10 jaar als artiest voor Circus Tico te hebben gewerkt, besloot ik zelf het roer over te nemen.