Formules

Workshops


Meer info

Steltlopen


Meer info

Vuurspuwen


Meer info

Verjaardagen


Meer info

Welkom bij Circus Tico, waar we een wervelende wereld van amusement en vermaak bieden in vier opwindende diensten! Ontdek de kunst van het circus met onze boeiende workshops voor jong en oud, waar jongleren, acrobatiek en meer centraal staan. Breng de lucht in beweging met onze gracieuze steltlopers, die een betoverende sfeer aan uw evenement toevoegen. Laat de vonken overslaan met onze vurige vuurspuwers, die met adembenemende shows uw gasten versteld zullen doen staan. En voor de kleintjes, vieren we kinderverjaardagen in stijl, vol plezier en entertainment, van clowns tot goochelaars en tal van andere betoverende acts. Welk avontuur u ook kiest, bij Circus Tico brengen we de magie en opwinding rechtstreeks naar u toe!


Workshops

 

Stap in de wereld van Circus Tico! Onze workshops zijn een onvergetelijke ervaring waar plezier en vaardigheden hand in hand gaan. Van acrobatiek tot jongleren, ons ervaren team begeleidt u door deze opwindende circusdisciplines. Kom en ontdek de magie van Circus Tico en laat u verrassen door de sensatie en het plezier dat onze workshops te bieden hebben. Wacht niet langer, doe met ons mee en laat het circus in u ontwaken! Formules

Steltlopen

Steltenlopers bij Circus Tico - We brengen de hoogte tot bij u! 
Onze steltlopers zijn klaar om uw evenement op te fleuren en een vleugje magie toe te voegen. Met hun gracieuze stappen en indrukwekkende hoogte zullen ze zeker de aandacht trekken en een onvergetelijke sfeer creëren. Breng de opwinding van het circus naar uw locatie met de steltlopers van Circus Tico. Maak uw evenement memorabel en laat onze steltlopers voor een betoverend tintje zorgen. Klaar om de hoogte in te gaan met Circus Tico? Contacteer ons nu! 
Formules

Vuurspuwen


Laat het vuur branden met de vuurspuwers van Circus Tico! 
Onze getalenteerde vuurspuwers komen naar uw evenement en zorgen voor een adembenemende show. Met vurige ademhaling en ongelooflijke behendigheid creëren ze een spectaculaire en onvergetelijke sfeer. Voeg een vleugje magie en opwinding toe aan uw gelegenheid met de vuurspuwers van Circus Tico. Laat het vuur van de passie ontbranden en maak van uw evenement een gedenkwaardige ervaring. Bent u klaar om de vonken te laten overslaan met Circus Tico? Neem nu contact met ons op!

 Formules

Verjaardagen

Vier verjaardagen in stijl met Circus Tico! Bij ons circus zorgen we voor de ultieme feestbeleving voor kinderen. Onze verjaardagsfeesten zijn een bruisend spektakel vol plezier en entertainment. Van clowns tot jongleurs en goochelaars, we hebben allerlei spannende acts om de kleintjes te betoveren. Kinderen kunnen deelnemen aan leuke circusactiviteiten, zoals spelletjes en circusworkshops.

...

Kleuters (3-8 jaar)

Te paard naar het circus

of

Cowboy & Indiaan

 • Woensdag middag van 13u tot 16u
  Zondag middag van 13u tot 16u *
  *niet tijdens evenenmenten

13u: Paardrijden

14u15: Pannenkoek en drankje

14u45: Circustechnieken

 • 5 paarden 
  10 deelnemers inbegrepen
  (tot max. 15)

€ 200 voor 10 deelnemers
€ 15 voor extra deelnemer
(max +5)


Kids (8-12 jaar)

Coole activiteiten


zelf te kiezen

 • Woensdag middag van 13u tot 16u
  Zondag middag van 13u tot 16u *
  *niet tijdens evenenmenten

13u:Eerste activiteit

14u15: Pannenkoek en drankje

14u45: Tweede actieviteit

 • 5 paarden (bij paardenactiviteit)
  10 deelnemers inbegrepen
  (tot max. 15)

€ 200 voor 10 deelnemers
€ 15 voor extra deelnemer
(max +5)


ACTIVITEITEN


Paardrijden

Circustechnieken

Boogschieten

Highland games

Schuttersparcours

Gellyball ** +€5 per deelnemer